keluargaku

keluargaku

Monday, December 28, 2009

Bertandang di Pontian

di rumah ayah kak Razipah di Kg Rimba Terjun

Pak Mahmod dan pakwe aku

adik aku dgn ikan 3 rasa di Mandella Seafood Pontian

di Mandella seafood

Bergambar kenangan dgn Kak Razipah, suaminya, adik bungsu kak Razipah dan suaminya di rumah Tumpangan Pontian
melihat foto kahwin di tg Malim

bersama besan

foto sekeluarga

dimeja pengantin

berarak masuk ke dewan Jublee Intan Pontian


26 Dec adalah tarikh untuk majlis bertandang along ke Pontian Johor. Kami mengiringi along dengan 8 buah kereta dan sebuah van (adik beradik , saudara-mara dan sahabat dari Johor). Majlis bertandang di buat di Dewan Jublee Intan Pontian, dan alhamdulillah kami diberi tempat persinggahan di rumah rehat orang kenamaan berdekatan dengan dewan tersebut.
Keesokannya aku sempat menziarahi ayah kak Razipah Mahmod (senior batch 77) di Kg Rimba Terjun. Sebelum itu, pada sebelah malamnya kami pergi menjamu selera di Mandella Seafood....., jauhnya ......masuk ke parit-parit yg aku tak tau namanya.....

6 comments:

bong said...

Nasib baik tak g Afrika Selatan

fati said...

Tu lah...tapi aku heran, orang bukan main ramai lagi makan kat situ....
rasanya tu dah masuk kawasan Penerok tu.....

Aku Pengail said...

Apa pun semua dah selamat disempurnakan... Sekarang masa kau & abg Rosli tarik nafas lega...

fati said...

Yelah Bar.... dah selesai satu bab, ni nak ngadap orang nak naik sekolah pulak. Tahun ni aku break record tak jahit sendiri baju sekolah anak-anak, sebab dah suntuk sangat, lagi pun rasa penat belum hilang betul lagi.....

Kembara Kelana said...

selamat tahun baru fatie...moga kau bahgia selalu...aku mintak maaf curi jab bab blogging ni, aku baca jer...banyak kerja lah fatie

fati said...

samalah kita Sop... aku pun gitu....