keluargaku

keluargaku

Friday, May 8, 2009

Birthday Ana pulak....

Nur Syazana Rosly


9 Mei...harijadi Ana yang ke 23. Anak nombor 2 aku ni jadi orang tengah antara birthday ayah dia dengan aku.....macam dirancang-rancang aje ! (Ana bangga giler!) Selalunya kalau Ana ada di rumah, kami celebrate birthday sekali, tapi yang kopak akulah.....
Agaknya sebab tulah Ana ni yang paling banyak ikut raut wajah ayahnya, tapi perangainya banyak ikut aku...hahaha
Ucapan mak dan ayah untuk Ana:
semoga menjadi anak yang soleh,
cekal dan matang dalam mengharungi kehidupan ,
menjadi insan yang cemerlang di dunia dan di akhirat,
Amin...


kami sayang ana .....

8 comments:

Kembara Kelana said...

anak kau semua lawa lawa, mimbar akan selalu datang rumah kau...kau jaga jaga sikit sebab anak mimbar semua lelaki...dia pura pura nak jumpa abg rosli, aku datang kau jangan bimbang anak aku ramai perempuan...

Kembara Kelana said...

untuk ana
uncle ucapkan selamat hari jadi yang ke 23...kalau kau lari laju, kau ikut abah kau, kalau kau suka ketawa dan senyum kau ikut mak kau...
semoga berjaya dan dalam keredhaan Allah jua walau dimana ana berada

fati said...

Dia memang suka ketawa dan senyum macam aku.....degil pun macam aku ( tu kata ayah dia lah...hehehe)

Member Hj Md Sirat said...

Selamat Hari lahir Ana! Ke 23! Untie Rohaya kahwin dgn uncle umur 23! Ana bila?
Sop anak-anak aku kecik-kecik lagi la sop! Tapi dah mumaiz!

Member Hj Md Sirat said...

Esok kau pulak kan? Kalau lupa biar aku ucapkan birthday kau dulu hari ni. Happy 48th birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!

fati said...

terima kasih Bar....

Azida said...

Salam. Ana, happy birthday. Semoga apa yang dihajati akan dapat dikecapi. Jadi macam ibu, sentiasa memberikan senyuman yang menawan.

Happy birthday juga untuk Fati... awal sikit le....

fati said...

Terima kasih Zida.....for everything