keluargaku

keluargaku

Wednesday, April 15, 2009

Chop Kejap!

Aku sebenarnya tengah sibok sikit ni....maaf ye kalau 3, 4 hari ni aku dok senyap aje.....
Bukan apa, petang ni aku bertolak ke Australia, tengok along konvo...hari isnin malam nanti sampai lah semula kat Malaysia ni...insya Allah.

4 comments:

Member Hj Md Sirat said...

Tahniah kepada Abg Rosli dan Fati amnya dan kepada Along khususnya.
Along awak dah menyempurnakan sebahagian hajat ayah ibu mu.

mohdkhirmatnor said...

Abg Rosli, Fati dan keluarga.
Tahniah dah nampak hasil tanaman. Along jadi contoh pada adek2.
Jgn lepas diri awak aje tau..
Anak pertama aku baru sem 4. Tengah exam. Baru diploma!...
Dah bau bau nasi minyak ni..

hafizah said...

Salam Pati. Ni dah ari Isnin,baru je bukak blog awak. Dah balik ke? Bolehlah share cerita kat sana. Tahniah Along. Auntie Ha tumpang gembira.

fati said...

Terima kasih kekawan...
Nanti bila lapang sikit, aku entrikan sikit tntg kami di Australia ..insyaAllah
Sampai rumah pukul 12 lebih malam tadi...so masih letih dan nak berkemas sikit yg bersepah-sepah ni.