keluargaku

keluargaku

Sunday, December 14, 2008

Kembali Bertemu pada 13 Dec. 2008

dengan Januri, Azhari, Mokhlis, Jamil Sien, Zainudin, Bagio, Kamisan, Tumiran, Fauziah, Zaiha, Roziah, Rohana

dengan Latifah, Roziah, Fauziah, Jasminah, Rohana, Zaiha dan Norlila

dengan Rosnah Manan

dengan bagio (Roslan), Gate (Kamisan) , Tumiran dan Ogy (Faudziah)

dengan Mr. Paul (rumah purnama)

dengan anak zaiha, zaiha, isteri Jamil Sien dan Khir

dengan Aini Salleho, Roziah, Norlida, Ogy, Rohana, Arbakyah, Zaiha

dengan Norela Mat Shah ( Norin), suaminya dan Amin

dengan Sharif Junaidek, Baharudin & isterinya, Aini

dengan Arbakyah Tukiman

dengan Norlida Ali

dengan Zauyah Rahmat

dengan Roziah Tawil, Faudziah Manan, Zauyah, Zaiha Arifin

dengan Norlila Samad


dengan Jasminah

2 comments:

Kembara Kelana said...

fatimah
aku mintak izin save images as dalam simpanan aku..kau gambar memang come..kau tau tak kau tak bergambar pun dengan aku..kau takut abg li marah eh...gambar family lah fatimah..tak ada pun dalam kamera kau gambar aku..memang kau kejam masa tidor fatimah..memang kau kejam

fati said...

hehehehe...sop, sop, ada je kau ni. Haah, aku pun baru perasan takde gambar dgn kau, mimbar, sukimin, januri....dll dak lelaki. Agaknya, kita sebok melayan geng masing-masing sampai lupa nak ajak bergambar sekali....abang li tu tak de halnya kalau setakat tangkap gambar. Takpelah, nnt kau datang umah aku kita tangkap sekali eh..