keluargaku

keluargaku

Monday, July 26, 2010

Foto Lama


dgn Hafizah, Bibah dan Zaiha

dgn Noraini Samin

dengan Rosnah dan Noraini

tgh bersembang dgn arwah Faezah, ada Iss( di belakang) dan Azida tgh membongkok


Selongkar-selongkar laci, tetiba terjumpa beberapa foto lama masa sekolah kat SMSJ. Rasa sayu sangat bila tengok foto-foto lama ni.....

7 comments:

bong said...

fati...gambo aku xda ke dlm koleksi kau...heeheeheee....

fati said...

Takdelah bong..kan masa tu budak2 pompuan mana berani nak cakap dgn kau org pun... garang semacam! hahahaha

Sukimin said...

comel2nya.... kau bong mulalah selongkar laci...

Sukimin said...

comel2nya.... kau bong mulalah selongkar laci...

Kembara Kelana said...

Kenangan lama yang dikongsi...amat teruja melihatnya fatie

fati said...

Kalau x silap foto-foto ni semuanya masa form 5.

hafizah said...

Pati, APA KABOR? Lama saya tak sempat bukak blog. Bukan tak ingat, tapi tak kesempatan. Rindu kat awak.
Kelakarnye gambor kita dulu!!! Tapi kan elok kalau kita bole maintain saiz lama?? Saya kira besorlah juge. Awak tu comel sangat. Diri sebelah, nampak sangat saya giant hehe....